21 d'abril llançament primer disc de Biflats amb Picap

Per fi podem anunciar la data de llançament del nostre primer disc amb Picap: Catalan fanfare!

El noi del port - Banc de Peix pel Banc dels Aliments

L’havanera ‘El noi del Port’ es transforma en peix. Es tracta de la primera acció solidària on una cançó intangible es transforma en menjar.

'El vent de la nit' editada per Boileau Editorial de Música

'El vent de la nit', obra per a piano, cobla i percussió que vaig compondre l'any 2011 , editada per Boileau Editorial de Música

Please reload

Títol Grau Superior de composició a l'Escola Superior de Música de Catalunya (Esmuc) sota el mestratge d'Albert Guinovart (2013). Títol Grau Professional de clarinet al Conservatori Professional de Badalona (2008).

Com a compositor he tingut l'oportunitat d'escriure música de concert, música folk, pop i per a audiovisuals. He participat en diversos premis de composició, guanyant el primer premi al Certamen Musical Ciutat de Sabadell 2011, l'accèssit al 28è Certamen Musical Ceret-Banyoles 2012, segon premi i premi popular al Concurs de Joves Compositors de Blanes 2009 i diversos accèsits al Premi Ciutat de Reus de composició per a corals infantils 2009 i 2011. Han interpretat obres meves al Palau de la Música Catalana i a l'Auditori de Barcelona, i també arranjaments per a diferents espectacles al Teatre Nacional de Catalunya.

En la meva vessant d'intèrpret he actuat i enregistrat amb formacions molt diverses. Actualment compagino els projectes Biflats i Bon Vent amb les actuacions de l'Orquestra Gira-Sol. També col·laboro amb Ladinamo, Orquestra d’Scaramouche, PulpoPop, etc. També dedico una part del meu temps a la docència, impartint classes de clarinet i saxo a l'Escola Municipal de Música de Banyoles i a l'Aula Musical de Girona.